UA-41383961-14

Frlan Media

Dobrodošli na naše službene stranice.
Mi smo mladi tim koji Vam ovim putem predstavlja svoje radove i klijente.

Web dizajn

Internet stranice za iznajmljivače, internet trgovina, blog, web portali

WEB DIZAJN
Web dizajn je dinamična i izazovna vrsta dizajna. Kao i u grafičkom, i u web dizajnu je poruku potrebno oblikovati na način da je prepoznatljiva i razumljiva publici kojoj se obraćamo. No, web dizajn je specifičan zbog svoje dinamične strukture – web stranice su žive, granaju se i neprestano obnavljaju.

One mogu biti informativnog ili zabavnog karaktera, mogu služiti za prodaju proizvoda ili usluga, za promociju brenda ili pak određenog društvenog cilja. Upravo zato, dizajn treba biti prilagodljiv kako bi što bolje odgovarao nizu različitih korisničkih iskustava, uređaja i potreba kojih je sve više.

CIJENA IZRADE WEB STRANICE
Svaka stranica izrađuje se individualno prema željama i zahtjevima klijenta te je stoga i cijena izrade stranica individualna.
Točnu cijenu izrade možemo vam ponuditi nakon analize detalja ovisno o složenosti zahtjeva.

Ako želite saznati koliko bi vas koštala izrada stranice, na vama je samo da ispunite obrazac i zatražite neobavezujuću ponudu.

Responsive dizajn

U mogućnosti smo optimizirati vaše web stranice za sve dostupne veličine zaslona i uređaja koji omogućavaju korisnicima kupnju/pregled sadržaja na bilo kojoj mobilnoj platformi s user friendly navigacijom.

Web shop rješenja

Dizajniramo i izrađujemo Web trgovine modernog izgleda, jednostavne za krajnjeg kupca no isto tako jednostavne i za korisnika odnosno vlasnika koji će njome upravljati.

Internet Marketing SEO

Jednom dovršene stranice nisu korisne ako nisu pozicionirane visoko na tražilicama. Zato radimo optimizaciju svih Web stranica naših korisnika za pretraživače (SEO - Serach Engine Optimization).

Izrada web bannera

Kao dinamičan oblik oglašavanja na internetu, banneri su postali ključni dio oglašavanja za sve tvrtke. Svjesni smo važnosti bannera za online oglašavanje.

Naša adresa

Ako trebate upečatljivu fotografiju, internet prezentaciju, grafički dizajn ili prijevod, slobodno nas kontaktirajte. 

Zapratite nas

Prihvaćamo sljedeće načine kartičnih plaćanja: