UA-41383961-14

Frlan Media

Dobrodošli na naše službene stranice.
Mi smo mladi tim koji Vam ovim putem predstavlja svoje radove i klijente.

Uvjeti korištenja

Kratak osvrt na uvjete korištenja naših stranica.

Dobrodošli na našu web stranicu. Ako i dalje pregledavati i koristiti ovu web stranicu, suglasni ste pridržavati i biti obvezani sljedećim uvjetima korištenja, koji zajedno s našim pravilima o privatnosti upravljaja obrt Frlan Media odnos s vama s obzirom na ovu web stranicu. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ovih uvjeta, molimo da ne koristite našu web stranicu.


Frlan Media se odnosi na vlasnika web stranica čiji registrirani ured u Veloj Luci na otoku Korčuli. Pojam 'vi' se odnosi na korisnika ili gledatelja naše web stranice. Korištenje ove web stranice podliježe sljedećim uvjetima korištenja: Sadržaj na stranicama ove web stranice je za svoj opće informacije i samo korištenje. To je podložan promjenama bez prethodne najave.


Ova internetska stranica koristi kolačiće za praćenje pri pregledavanju. Ako ne dopustiti kolačiće da će se koristiti, sljedeći osobni podaci mogu biti pohranjeni kod nas za korištenje od strane trećih osoba.


Ni mi ni bilo treće strane pružaju nikakvo jamstvo ili garanciju za točnost, pravovremenost, performanse, potpunost ili prikladnost informacija i materijala naći ili ponuđenih na ovoj web stranici za bilo koju određenu namjenu. Potvrđujete da takve informacije i materijali mogu sadržavati netočnosti ili pogreške, a mi izričito isključuje odgovornost za bilo koje takve netočnosti ili pogreške u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom.


Vaša upotreba bilo kakve informacije ili materijale na ovoj web stranici je u potpunosti na vlastitu odgovornost, za koje nije odgovoran. To će biti na vlastitu odgovornost osigurati da svi proizvodi, usluge ili informacije dostupne putem ove web stranice susret vašim specifičnim zahtjevima.

Ova web stranica sadrži materijal koji je u vlasništvu ili licencirani za nas. Ovaj materijal uključuje, ali nije ograničeno na, dizajn, raspored, izgled, izgled i grafiku.


Umnožavanje je zabranjeno, osim u skladu s autorskim pravima, koja je sastavni dio ovih odredbi i uvjeta.

Svi zaštitni znakovi prikazane na ovim stranicama koje nisu u vlasništvu ili licencu za, operater se priznao na web stranici.

Neovlašteno korištenje ove web stranice mogu dovesti do zahtjeva za naknadu štete i / ili biti kazneno djelo.


S vremena na vrijeme ove web stranice mogu sadržavati linkove na druge web stranice. Ovi linkovi su za svoju praktičnost pružiti dodatne informacije. Oni ne znači da ćemo podržati web stranice (e). Mi nemamo odgovornost za sadržaj povezanih web stranici (s).


Vaše korištenje ove web stranice i bilo kakvog spora koji proizlazi iz takvog korištenja web stranice podliježe zakonima.

Naša adresa

Ako trebate upečatljivu fotografiju, internet prezentaciju, grafički dizajn ili prijevod, slobodno nas kontaktirajte. 

Zapratite nas

Prihvaćamo sljedeće načine kartičnih plaćanja: