UA-41383961-14

Frlan Media

Dobrodošli na naše službene stranice.
Mi smo mladi tim koji Vam ovim putem predstavlja svoje radove i klijente.

Virtualne šetnje 360°

Par korisnih informacija o nama

Frlan Media nudi usluge interaktivne virtualne šetnje, koji se vrlo lako koristi uz vaš kursor miša kojim se lako istražujete dio prostora i ponude koji vas zanimaju. Služite se zadanim pozicijama i korisnim informacijskim oznakama. Ugradnja video, audio, foto i drugih elemenata bitna su prednost interaktivne virtualne prezentacije.

Za nas naš je posao da naši klijenti budu zadovoljni i da nam dopustite kako da dopremo do srži ideje, kako bi je odradili što kvalitetnije, također  nam je važno da naši klijenti budu zadovoljni.

Sami odredite što želite naglasiti u virtualnoj šetnji. Ugradite automatsko kretanje koje posjetitelja vodi kroz prostor koji istražuje.
Offline i online interaktivna virtualna prezentacija omogućuje vašim klijentima uvid u najsitnije detalje putem multimedijalnih oznaka.
Više slobodnog vremena

Ovaj vrhunski marketinški alat zadržava pažnju kupca te odstranjuje nepovoljne procese pojašnjavanja za koje nedostaje vremena.
U svakom trenutku pogledajte virtualnu šetnju putem vašeg mobitela uz opciju virtualne stvarnosti i doživite prostor kao da ste u njemu.
Vaša autorska prava

Sva autorska prava su vaša i sve elemente virtualne šetnje i fotografije možete koristiti privatno i javno bez datuma isteka. Nema naplate hostinga, sve dobivate trajno na vašoj novoj datoteci i linku. Nevjerojatno smo zadovoljni što imamo tim koji radi sa nama odrađuje ovaj vrijedan i kvalitetan posao.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte na dole navedene kontakte.

Google Street View integracija

Vašu virtualnu šetnju objavljujemo na poznatoj svjetskoj platformi Google Mapsu koju posjećuje veliki broj internet korisnika.

Oglašavanje bez plaćanja provizije

Ne morate plaćati proviziju za vidljivost vaše nove reklame, nakon naše integracije Google ju prikazuje besplatno.

Otvoreno 24 sata na dan

Prezentacija je dostupna za istraživanje na internetu 24 sata na dan. Potencijalni klijenti vas pronalaze brže i jednostavnije.

Podijelite na Facebook i YouTube

Vašu objavljenu virtualnu šetnju možete jednostavno podijeliti putem linka ili trajno pospremiti na vaš USB stick (DVD). 

Efektivni promotivni video

Podijelite uz virtualnu šetnju elegantan APV ili 360˚ video s kojim možete dodatno istaknuti najatraktivniji dio vaše ponude.

Naša adresa

Ako trebate upečatljivu fotografiju, internet prezentaciju, grafički dizajn ili prijevod, slobodno nas kontaktirajte. 

Zapratite nas

Prihvaćamo sljedeće načine kartičnih plaćanja: