UA-41383961-14

Frlan Media

Dobrodošli na naše službene stranice.
Mi smo mladi tim koji Vam ovim putem predstavlja svoje radove i klijente.

Digitalizacija starih medija

Sačuvajte svoje uspomene na digitalnim medijima.

Frlan Media - nudi usluge digitalizacije starih medija kao što su video, audio kazete, ploče, filmove i sl. medija na moderne digitalne formate.

Došlo je vrijeme za trajno rješenje vaših obiteljskih arhiva video zapisa na kazetama i DVD.

Vrijedne video uspomene od kojih većinu više ne možete pogledati, digitaliziramo i konvertiramo u mp4 video format za sva vremena.
Zamislite osjećaj kada spojite USB u TV ili računalo i uživate gledajući obiteljska videa koja ste sačuvali unatrag 30-tak godina.

Vaše uspomene kopiramo bez gubitka kvalitete, pohranjujemo video zapise na razna Cloud servise po dogovoru, radimo montažu video materijala, također nudimo mogućnost slanja internetom po dogovoru.

VHS

VHS)je standardizirani format za snimanje i reprodukciju analognih video vrpci u kasetnom kućištu kojeg je razvila japanska tvrtka JVC.

Mini DV

Mini DV je kratica za Digital-Video magnetske trake, koje danas u pravilu koristi većina videokamera standardne razlučivost, uključivo gornju klasu naprednih amaterskih, pa i poluprofesionalnih.

Hi8

Hi8 je potrošačka analogna videokaseta za snimanje za kamkordere temeljena na 8 mm video formatu koji je razvio Sony, a predstavljen je 1989. Ime je poboljšanje originalnog Video8 formata i uglavnom se natjecalo sa Super-VHS.

LP/SP ploče

Gramofonska ploča, vinil (kada je izrađena od polivinilnog klorida), ili ploča je vrsta analogne pohrane zvuka, koje je zapisano moduliranjem spiralne brazde koje započinju na rubu ploče i završavaju blizu središta ploče.

Naša adresa

Ako trebate upečatljivu fotografiju, internet prezentaciju, grafički dizajn ili prijevod, slobodno nas kontaktirajte. 

Zapratite nas

Prihvaćamo sljedeće načine kartičnih plaćanja: