UA-41383961-14

Frlan Media

Dobrodošli na naše službene stranice.
Mi smo mladi tim koji Vam ovim putem predstavlja svoje radove i klijente.

Promidžba i oglašavanje

Što je promidžba, a što oglašavanje.

Promidžba je plaćena neosobna komunikacija kojoj je svrha informiranje, obavještavanje ili uvjeravanje članova određene javnosti i potencijalnih kupaca o proizvodima ili uslugama određene organizacije koja je identificirana u poruci putem raznih medija.

Oglašavanje se odnosi na nosače promidžbe, to su npr. u starom Egiptu bile pločice od gline na kojima je bila popisana trgovačka roba za prodaju tako da su svi mogli vidjeti sto je na prodaju. Danas su nosioci oglašavanja dnevne ili tjedne novine, radio, televizija, film, sajmovi, internet, fasade visokih zgrada u urbanim gradovima, panoi, letci, svijetleće reklame, katalozi, itd... Lista je ogromna i nekad nismo ni svjesni da je promidžba svuda oko nas.

Koje vrste oglašavanja nudimo:

Oglašavanje na internetu, putem društvenih mreža, internet portala, google tražilica, Youtube video implementacija.

Adwords oglašavanje; Prikažite svoje oglase pri vrhu tražilice uz pomoć Google AdWords oglašavanja. Budite na pravom mjestu u vrijeme kada korisnici traže vaše usluge/proizvode.

Facebook oglašavanje: Povežite se sa svojim korisnicima putem Facebook oglašavanja, te ostvariti komunikaciju s njima na dnevnoj bazi.

Oglašavanje na Instagramu: Povežite se sa svojim korisnicima putem Facebook oglašavanja, te ostvariti komunikaciju s njima na dnevnoj bazi.

Newsletter oglašavanje: Pošaljite svoj promotivni materijal putem e-pošte. Obavijestite svoje postojeće korisnike o novostima i zanimljivostima te privućite pažnju novih, potencijalnih.

Poboljšanje vidljivosti web stranice ili web stranica u tražilicama, odnosno u rezultatima pretrage, putem prirodnih, organskih ili algoritamskih rezultata pretraživanja je tehnika koju nazivamo skraćeno SEO ili kako ju korisnici na našem govornom području najčešće nazivaju SEO optimizacija.Za više inforamacija slobodno nas kontaktirajte na dole navedene kontakte.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte na dole navedene kontakte.

Facebook

YouTube

Instagram

Tik Tok

Google

Naša adresa

Ako trebate upečatljivu fotografiju, internet prezentaciju, grafički dizajn ili prijevod, slobodno nas kontaktirajte. 

Zapratite nas

Prihvaćamo sljedeće načine kartičnih plaćanja: